2013 m. balandžio 23 d., antradienis

In ir Jan...

Praeitis - dabartis, miela būtybė - riteris ir jų istorija...
Pristatau naują skrebuką, įkvėptą penktojo scrapping.lt forumo konkurso užduoties.



Tikriausiai viskas prasidėjo nuo šio spalvų rinkinio:


Kažkodėl besikuičiant po nuotraukas labiausiai "užkliuvo" ši - panelės ir riterio nuotrauka senų plytų mūro fone. Tada bežiūrint į trapią savo draugę, įsikibusią stipruoliui į parankę, kažkodėl pagalvojau apie Yin-Yang (pavadinimą gerokai sulietuvinau, be to - tai ir šiaip tas "In" čia labai tinka, nes tai draugės vardo pirmosios raidės, o "Jan" tai gal ne visai su vardu susiję, bet gali gi būti, kad ten tikrų tikriausias Jonas toj nuotraukoj). Žodžiu, ir vėl eilinį kartą gan stipriai pasireiškė mano dideli minčių vingiai, kurie nuvedė į va štai tokį rezultatą :)
Apie techninę dalį: dešinėj esantį vyrišką kampelį gaminau panaudodama plytų trafaretą ir gesso, pačias plytas patryniau distress rašaliukais paspalvindama jas; į plytas pieštuku prirašiau pora Yin-Yang filosofiją atitinkančių paralelių; taip pat vyriškame kampelyje pabėriau metalinių detalių. Moteriškame kampelyje, kaip ir priklauso priklijavau kvietkelių (labai patiko tie stiklo efekto plastmasiniai "lašeliai"). Iš plastikinės plėvelės (kurios prisirinkau iš norvegiško sūrio pakuočių) pasigaminau reljefinius lapelius su burbuliukais ir plytų motyvu. Pavadinimo raides išsiuvau panaudodama savo naują pirkinį - Amy Tangerine trafaretus.



6 komentarai:

  1. Puikiai suzaista su spalvomis! Ir detaliu detalyciu visuma labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visi tavo darbai man patinka. Ir šis neišimtis :) Išsisaugojau pas save favorituose :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu kaip malonu... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai idomus tamstos minciu vingiai :))) darbelis kaip visada tiesiog isjaustas iki sirdies gelmiu :) kadangi mes pazistamos asmeniskai, tai leidziu sau truputeli artimiau pakomentuoti, tikiuosi tamsta neuzpyks :)))

    to sum it up, grazu ir romantiska :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tu tikriausiai juokauji, man visada labai smagu ir įdomu išgirsti aplinkinių reakciją, nesvarbu, kokia ji bebūtų :) Ačiū už tokius gražius atsiliepimus :)

      Panaikinti