2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

I want to fly away...


Pastaruoju metu internetinėje erdvėje vis stebiu Anna Maria darbus... Ir pagaliau turėsiu savo albume jos skrebuką :) Tiksliau - tai jo kopiją. Bet man atrodo, kad pakankamai tiksliai pakopinau - pati sau dėliodama  popieriukus tikrai nebūčiau tokio pasidariusi.
Štai originalas:

O va čia - kopija:




Ilgai teko raustis tarp nuotraukų - norėjau surasti tokią, kuri atspindėtų tą valiūkišką originalaus skrebuko nuotaiką. Eilinį kartą tinkamiausia pasirodė vyro nuotrauka (nors aš ir pati šokinėjau ant tų Stavangeryje netikėtai ankstyvą rytą užtiktų kamuolių ir netgi buvau nufotografuota, bet ne taip vykusiai)... Pavadinimas galvoje tiesiog suskambo ilgiau pasižiūrėjus į šokuojantį modelį :)  Be to ir tie Lenny Kravitz "I want to get away" dainos džeržgenčių gitarų akordai man labai jau primena tą kartais iš suaugėliškų pančių išsilaisvinantį pozuotoją.
Su savo skrebuko kopija dalyvauju scrapping.lt konkurse.

9 komentarai:

  1. Manau kad cia aiskiausias Ana-Marios liftinimas is visu kitu konkursiniu: stiliumi, ir beabejo spalvine gama. Daug detaliu - yra kur akis paganyt! Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai grazu, man patinka!!! Toks pilnas darbelis, kuriame visko tiek kiek reikia. Labai patko virsutinis desnys sonas ten viskas taip gerai suderinta!! liux!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu Irmai,kad nuliftinai turbut aiskiausiai is visu :) Man labai patinka spalvu derinys,detales ir tas kampas virsuje, kaip ir Puskiui :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. EIK TU SAU! Va čia tai geras :) Aš be žado. Nerealiai gražiai gavosi. Tiek gražių detalių - rojus akims :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man tai puikiai išrodo ir kairysis, ir dešinysis šonai - labai puikus liftinimo pavyzdys. ir labai gražus skrebukas. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ech, kaip malonu tai girdėti, nors ir didžiąja dalimi tai tikrosios autorės nuopelnai :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nuostabus darbas! Zaviuosi!;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. ka cia bepridursi - nuostabu!!! :)

    AtsakytiPanaikinti