2013 m. gegužės 17 d., penktadienis

Paparazzi...

Sveiki,
Šiandien į dienos šviesą tempiu truputį pakopijuotą skrebuką: Two peas in a bucket tinklaraštyje pamačiau pavadinime žodžių junginį "greitas ir paprastas" ir užkibau. Tikrai, buvo pakankamai greita ir paprasta, tik kažkodėl ir vėl po daugiau laiko pasižiūrėjus į savo dirbinį man jame labai mažai detalių pasirodė. O kaip jūsų akiai - ne per mažai detalių, a? :)




8 komentarai:

  1. Labai dailu. Tas šviesusis pagrindas nerealiai gražus. Čia toks buvo, ar pati štampavai? Dėl detalių, tai žiūrint į skrebuką jis labai harmoningas ir mano akiai tikrai nieko netrūksta. Bijau, kad jei būtų dar kažko daugiau, tai yra rizika, kad būtų per daug. Tiesiog abu pagrindai pamarginti, todėl tikrai jokio trūkumo nesijaučia.
    Tishkute, žiūriu, kad ta pačia liga abi sergam, nes pas mane irgi amžina problema gaminant LO su tuo: "hmmm... kažko čia dar trūksta..." :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pagrindui ėmiau neįmantrų popierių langeliais, kurį po to su purškiamais dažais "paspalvinau" per fotoaparatų rašto trafaretą.
      Nu va, man praktiškai kiekvieną kartą būna taip, kaip tam tavo sakinyje "Bijau, kad jei būtų dar kažko daugiau, tai yra rizika, kad būtų per daug...". Tik dar labai įdomu, ar čia praeinanti ta mūsų liga, ar psio jau, taip ir gyvensim su tuo :D

      Panaikinti
  2. Jaučiu, kad čia tiesiog toks braižas ir manau, kad taip ir liks :) Man tavo skrebukai apskritai tokie labai labai artimi ir "savi". Tikriausiai labiau artimų pas jokią kitą skrebukę nemačiau. A... dar Astanio irgi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tai tikrai labai malonu tai girdėti :)

      Panaikinti
  3. Nemanau, kad kažko trūksta, margumo pakanka, o pagrindai vienas su kitu labai puikiai dera. O nuotraukai atitenka pagrindinis dėmesys. Man gražu. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, Neringa, už nuomonę :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. spalvine gama man labai labai cia...o tas trafaretas man 'pats tas' (ir as toki pasigriebiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai labai lauksiu tavo trafareto panaudojimo. Ir labai tikiuosi, kad dar šiais metais sulauksiu :)

    AtsakytiPanaikinti