2013 m. kovo 15 d., penktadienis

Skrebinimas ir aš...

Pagaliau susiruošiau atiduoti duoklę savo hobiui - padariau skrebuką apie jį patį :) Labiausiai tam mane įkvėpė Nicole Samuels skrebukas ir žinoma tai, kad turėjau jos pavadinimui panaudotą "šiukšlytę", nuplėštą nuo prenumeruojamo Studio Calico rinkinio pakuotės.


 Kad jau pradėjau nuo "šiukšlių", tai ir daugiau jų čia pridėjau: į sviestinio popieriaus maišelį kairėje sudėjau visus nuo skrebuko likusius likučius - atraižas ir pan., virš pavadinimo, centre esančios kortelės - tai reklaminės skrajutės, taip pat panaudotos iš Studio Calico rinkinio (ant vienos iš jų pažymėjau, kokius vasario rinkinius gavau).


Apatinė detalė, patalpinta į nuo sagučių likusį maišelį - tai mano tinklaraščio QR kodas. Šitą idėją, į skrebuką įdėti tokį savo individualų koduką, pasiskolinau iš scrapperin.blogspot.com.


Na, ir galiausiai, truputėlis aprašymo apie mano ir skrebinimo santykius, kuris paslėptas viršuje esančiame maišelyje :)


Štai ir parodžiau dar truputį savęs :)

5 komentarai:

  1. Aciu, kad parodei, visada labai idomu pasmalsauti :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. skrebukas su polėkiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. what a fun page :) awesome layers and i like how you used the packaging!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, kad užsukate ir pasakot savo nuomonę :)

    Michelle, thank you for visit :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Senai as cia uzsukau, bet uztai dabar tiek yra ko apziureti. Aha! matau kad tapau i tavo "Top Blogs & Sites' sarasa- kokia garbe! labai pamaloninai mane. Aciuuuu!!!! Nesitiki....Ypac kad mano bloge maziau 'meno' o daugiau statybu :)
    Studio Calico prenumeruoji? Jo pilnai pamenu ta jausma kada sulauki ta ruda deze kurioje laukia nauji skrebinimo lobiai, ir galvoje pradeda veltis tiek ideju, planu kaip ka panaudoti...linkiu kuo daugiau ikvepimo!
    O apie pati skrebuka...tinklaraščio QR kodas, net nebuciau sugalvojus taip! reikes prisiminti sia ideja...liux!

    AtsakytiPanaikinti