2013 m. sausio 17 d., ketvirtadienis

A&V

Šįkart užbaigiu darbų apie vyrą seriją - užteks :) Du skrebukai iš eilės - nerealu... Beje, su šiuo nusprendžiau "bruktis" į scrapping.lt konkursėlį, nes iš tikrųjų tai labai jau stengiausi prisiderinti su spalvomis, tik kiek mano akis užmato, tai nelabai pavyko - sunku man su tais atspalviais...
Trumpai apie šitą "bardakėlį", kurio pavadinimas - tai pirmosios dviejų, skrebuke susiduriančių herojų, raidės...
Ne per seniausiai bežiūrinėdama nuotraukas pamačiau šitą "senieną" - kažkada seniai seniai "A" teko pabūti modeliu ir pademonstruoti kitam virtuvės "virtuozui" dovanojamą prijuostėlę. Taip juokas suėmė bežiūrint į tokį gražuolį modelį, kad nesusilaikiau nepasigaminus šitos nuotraukos ir ant tų karštų emocijų prasidėjo visa ko dėliojimas - tepliojimas... Truputį dažų (dėl bendros betvarkės, kas man primena Virtuvės būklę po "A" šturmo), truputį tikrų makaronų ir kiaušinių lukštų (beje, tai "A" dažniausiai Virtuvėje naudojami produktai... nu ne lukštai, žinoma, o tik kiaušiniai ir makaronai), tikro "binto" (kuris tikrai vyrams šeimininkaujant virtuvėj labai praverčia)... Dar būtiniausiai turėjau užrašyti "A" topinę frazę, kuri mane dažniausiai išveda iš pusiausvyros, "Ką valgysim?", ir, žinoma, pačioj slapčiausioj vietoj paslėpti jo firminį karštų sumuštinių receptą, kurį jis, man paprašius, pakankamai lengvai išdavė :)
Ai, tiesa, dėl to balto teksto, kuris sunkiai matosi turiu pasiaiškinti: gavosi toks ATVIRAS skrebukas, kad būtinai reikėjo nors ką nors čia pridengti :) Jei rimtai, tai kol kas nesu tepliojimų meistrė ir tuo tekstu tiesiog bandžiau gesinti ir dangstyti tą per platų žalią plotą... bet man patinka, kad reikia įdėt pastangų tam, kad perskaitytum, kas parašyta... o jeigu jūs neturite gerai išvystytų šifravimo įgūdžių ar tiesiog taupot savo brangų laiką, tai tekstą perrašiau čia, po nuotraukomis. 



"A" priklauso tiems dešimčiai procentų žmonių,
kurie nemeluodami gali viską valgyti ir nestorėja.
Jis ir virtuvė yra neatsiejami:
ne dėl to, kad labai mėgtų gaminti,
o dėl to, kad labai mėgsta pavalgyti.
Dažniausiai jo gaminami patiekalai - 
tai karšti sumuštiniai, kiaušinienė su dešrelėm ir sūriu
arba spagečiai su padažu.


17 komentarų:

  1. Labai patiko aprašymas, sėdėjau nagrinėjau ir šypsojausi iki ausų :))) Labai šelmiškai ir nuotaikingai čia viskas gavosi. Toks mielas bardakėlis, akurat kaip daugumos vyrukų virtuvėj jiems ten esant ir besimėgaujant gamybos procesu :) Beje, maniškis tai daugumai nepriklauso, gal todėl kad profesionalas :)
    Žodžiu nuostabiai darbuojiesi ir šis darbas vertas būti ant konkurso pjedestalo. To ir linkiu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. jau tas puodas su makaronais ir spintele, tai tiesiog nerealus!!!! Apskritai viskas taip gerai atrodo, taip originalu, kad truksta zodziu, saunuole tu!! Puikus tavo darbai, lauksiu daugiau!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, merginos, labai malonu girdėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. nerealus darbelis :) aciu, kad privertei nusisypsoti ir sekmes konkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. liuks skrebukas!!!!o spintute, puodas ir visas tas papetskiojimas cia nuostabiai ziurisi ir atspindi tikru tikriausia virtuve po vyro gaminimo :))) o fotomodelis su prijuoste cia topas, super ikomponavai visa visuma :) o zodziai tai zinok tip top ir maniskiui tinka, nes apart kiausinienes ir makaronu nieko nemoka...

    p.s. ne i tema pamaciau tas plunksnytes cia kartonines formeles?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, čia medinukai - wood veneer, maniškės iš va tokio rinkinio: http://www.studiocalico.com/kits/sock-hop

      Panaikinti
  6. Dar kartą ačiū už komentarus :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Superinis skrebukas! Spalvos ir pati ideja - Liux!!! Ir tas tekstas taip gerai atrodo ;) Negaliu atsiziuret- Sauniai parelaksavai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. nerealiai linksmas bei dailus skrebukas!
    P.S. Mes irgi turime dvi panasias prijuostes: Dovydo skulpturos 'prieki' bei moteri apatiniuose :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. nieko net negaliu pridurti,
    patiko žalsvas atspalvis,
    NUOSTABUS DARBAS !

    AtsakytiPanaikinti
  10. Super darbukėlis - ir linksmumo, ir detalių prasme. Istorija šauni, įdomu pasinagrinėt ir paskaityt ;) Sėkmės konkursėlyje - viskas čia tvarkoje su tom spalvom :D

    AtsakytiPanaikinti
  11. Gera, linksma istorija. Saunus darbelis ... Sekmes ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. superinis skrebukas, ideja, igyvendinimas, aprasymas - labai labai patiko :) grazaus savaitgalio :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Ačiū ačiū ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Nu tikrai labai smagus darbelis :) Superinis modelis ir pats skrebukas :) Paskaicius aprasyma, ieskojau tu lukstu ir makaronu. Tai makaronus radau, o kur lukstai? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :)
      Lukštai rudi, priklijuoti ale mozaikos stiliumi ant ilgos popierinės juostelės po spintele ir vyruko kojomis, virš ilgų apatinių makaronų :)

      Panaikinti
  15. Kažką naujo, nei paskė prieš mane palikusius žinutes nesugalvosiu - nuostabiai smagus ir išradingas skrebukas.

    AtsakytiPanaikinti