2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Smagumai...

Ne tik vaikams smagu atrasti šiame pasaulyje ką nors naujo, bet ir man - smagu, kad vis lengviau skrebukai susidėlioja, bet tuo pačiu vis atrandu ir ką nors naujo :)

... nelabai smagu, kad skrebukų nuotraukų kokybė apgailėtina... nežinau, ar laukia smagumas toliau tobulinti makro fotografavimą, ar smagumas pirkti naują fotoaparatą :)




Ačiū, kad žiūrėjot :)



4 komentarai:

  1. Idomios, netiketos detales pavyz. kaip ir ta 50 centu popierine tubele; medines egles man asocijuojasi su Kaledomis, bet cia pavartota kitame kontekste - miska pavaizduoti. Patinka man kai atrandama kas netiketo.
    Taip ir toliau! Smagumelis kad lengviau skrebinasi!
    (P.S. juokis jei nori, bet is pirmo zvilgsnio pamacius pauksti, ir vaikiuka lupanti 'kazka' salia-kol dar neperskaiciau aprasymo - pagalvojau kad lupa pauksciu 's...' ir sako 'ooooo geras'. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai patiko! Ta apvali detale su vabaliukais taip gerai cia dera - sauniai sugalvota! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai fainas skrebukas, o ta etikete su vabaliukais labai labai patiko, kaip ja padareI? labai patiko, kad skrebuko pagrindo popieriukas puikiai atspindi misko tema,labai gerai ziurisi :)
    p.s. nepergyvenk del foto, jos puikios ;) visos detalytes matosi, tad tik nebepergyvenk ir nebeatsiprasinek :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, kad vis nepatingit man asmeniškai brūkštelti - labai vertinu Jūsų mintis :)
    Irma, tikrai prajuokinai su tuo kakučiu - šitam kontekste tikrai tas paukštukas būtų kaip į dešimtuką skrebuke, tik man paprastai nepavyksta tokių gerų kadrų įamžinti, nors vaikai ir dažnai vis kur nors įlenda :)
    Vit Deko, etiketės negaminau pati, iš gatavų ephemera pack išsitraukiau tokią gatavą, tik vabaliukus "prikabinau" su rub-ons'ais ir psio, darbas baigtas :)

    AtsakytiPanaikinti