2012 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Garsai = triukšmai?

Štai ir pirmasis Smash puslapis :) PAGALIAU pradėjau "gadinti" savo Smash Book'u atsargas ir labai tuo džiaugiuosi.
Puslapis įkvėptas Irmos sugalvotos užduoties su pirmąja patarle: More than enough is too much.
Šiame gyvenimo etape labiausiai pavargstu nuo garsų, todėl šį posakį interpretavau taip:


Puslapius idėjai įgyvendinti pasirinkau su smarkiai apstatyto miesto vaizdais - tai man asocijuojasi su šurmuliu...
Kairiajame puslapyje ant kasetės turėjo atsitūpti musė - įkyrių garsų atstovė, bet ta, kurią turėjau tokiai mažai vietelei buvo per didelė :) "Foje" dainą ant kasetės užrašiau, nes joje skamba filosofinė frazė apie garsus: "Galbūt ne garsas skamba tyloj, o tyla garse...":


Dešiniajame puslapyje, viršuje, prikabinau "talking bubble" (kaip čia lietuviškai: "kalbos burbulas"?.. juokingai skamba...), kuriame sarkastiškai užrašyta "Important" ir pripeckiota ranka "bla bla bla..." - dažnai mano ausis pasiekia tuščios kalbos... Nuo tokių tuščių kalbų atsiranda daug "įtrūkimų" mano mintyse... Todėl ant to paties burbulo dar prikabinau ir "transparent" plėvelės gabaliuką, ant kurios dėjau stiklo trūkių antspaudą. Įtrūkimai taip pat padaryti ir aplink šaukiančią galvą:



Tiek tų pagrindinių detalių :) Ateity galvoju, kad nereikia čia tiek daug apie jas plėstis :)

7 komentarai:

  1. Kol kas man dienoraščiai neišbandytos galimybės. Tačiau labai prie širdies, nes gali sudėlioti savo mintis. Tavo variantas daug ką pasakantis. Ir detalės parinktos puikiai. Beja, man patiko skaityti tavo komentarus apie jas ... gal ir sekantį kartą pratęsk :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. zinai, tavo paaiskinimai si darbeli padare labai unikalu ir nerealu - labai idomu skaityti ir tyrineti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai didele doze saves matau tavo aprasyme :)

    Mane irgi labai sukrecia garsai...kada vaikai zaidzia savo video zaidimus tai negaliu net tame paciame kambary buti, ir dar kadangi mano jauniausiais garsu patranka, vos ne kas 5 min. ji tramdau kad 'tyliau'.
    Labai daug ka apie tave pasakantis ir asmeniskas dienorascio irasas. Tikiuosi ne paskutinis!
    Dekui kad palaikai mano ideja Patarliu issukiams.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taigis, iš reakcijų supratau, kad aprašymas vis dėlto padeda viską sudėliot į savas vietas - vadinasi, aprašinėsiu ir toliau (reikės kada nors gal kokį tinklaraščio popierinį variantą pasigaminti).
    Ačiū už komentarus - malonu išgirsti kitų nuomones :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai labai tu pleskis, nes kaip faina as pirma apziuriu detales, o paskui skaitau ir ties kiekviena kuria aprasai sustoju, patyrineju ir suprantu kaip nerealiai taikliai viska detalemes pavaizdavai :) zinok sio efekto tik perziurejus nebutu, nes kai perskaitai ka tu tuo norejai pasakyti ar pazymeti darosi daug labiau suprantamesnis ir efektingesnis darbelis :) Na bent jau man :) nes si tu puikiai puikiai atvaizdavai :) man jis 100%atitinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. As labai reta sekeja, bet laikas nuo laiko krenta tavo darbai i mano akirati. Miela malonu stebeti naujai atsirandancias ir sparciai klestincias skrebukes. Liuksiskas darbas, linkiu laiko ir tobulejimo ;)
    Linkejimai :)

    AtsakytiPanaikinti