2012 m. rugsėjo 13 d., ketvirtadienis

Be pavadinimo...

Vieniems skrebuko pavadinimas gimsta dar iki jo paties atsiradimo, o man šį kartą, net ir jam atsiradus, pavadinimas negimė... Todėl skrebukas liko be pavadinimo.




Trumpai apie technikas: pagrindo apatinė dalis pirmiausia buvo "pritaškuota" - prikepta emalės milteliais (bandžiau imituot smėliuką); burbuliukai, pripildyti tikro paplūdimio smėlio, pagaminti iš priklijuojamų judančių akių (žiaurokai skamba, bet taip ir buvo - krapščiau iš pirktinių akyčių juoduliukus - vyzdžius, pyliau smėliuką ir užklijavau "talpeles" iš popieriaus karpytais apskritimais, vėliau į pagrindo lape išpjaustytas skylutes tas akutes įsodinau); viršutinė pagrindo dalis daryta panaudojant trafaretą, kurio tarpelius užpildžiau gesso, žydro dažo ir stiklinių burbuliukų mase, kurią išdžiuvusią padažiau rusvu rašaliuku.
Skrebuką padaryti paskatino ir žinoma įkvėpė Mainų ratas, kuriame dar kartą sudalyvausiu :)
Iš esmės rezultatu jau šį kartą pakankamai esu patenkinta, bet kaip visad būsiu laiminga išgirdusi ir kritikos :)
Ačiū, kad apsilankėt :)

11 komentarų:

  1. Nereali ideja su tuo smeliuku!Saunus skrebukas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pakartosiu Lemurka kad tikrai nereali, fantastiska ideja pavartoti tas plastikines akytes lyg juros burbuliukus! Man anti tiek patiko kad norisi liftinti sia ideja, tad isaugoju ja savo Pinterest ir nenustebk jei ateity pamatysi kazka panasaus. Man labai patinka skrebinti juros tematika tad nudziuginai mane nerealiai!
    SUPER skrebukas!
    O del pavadinimo....nebutina juk ;) Jei niekas nelipo tai nereikia saves privartauti.
    Aprasymas viska pasako. Siaip, is aprasymo - kur paminejai kad Kostukas pirma karta isvydo beribi juros horizonta - man kilo mintis pavadinimui: 'New Horizons" - 'Nauji horizontai" (ar lietuviu k. gal nesamoningai skamba??). Bet kaip minejau...nera jokios 'taisykles' kad skrebukam reikia pavadinimu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. He he! ispopuliarejai...15 min. po tada kada ikeliau si tavo skrebuka i savo Pinterest ideju galerija, 2 moteriskes sau 'prisege' ir 3-iem patiko.
    http://pinterest.com/pin/57280226481843909/?utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=activity_aggregation

    AtsakytiPanaikinti
  4. Fantastiškas !!!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Fantastiška idėja ... Sužavėta :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oho, man zandikaulis atkaro... Nerealiai sugalvota, ir dar nerealiau ispildyta ideja. Ispudingai ziurisi, nieko nepridursi. Isivaizduoju, kiek laiko uztruko pagaminti sita grozi :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Skrebukas - griūk negyvas!!! Fantastiška idėja ir atrodo super! Dešimt balų! Ne, ne dešimt... dvylika, kaip Eurovizijoj :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ojej, kad žinotumėt, kaip malonu, kai skrebinimo specės tiek gražių žodžių pažeria :) Taip ir norisi toliau vakarais atsigulus į lovą mintis apie skrebinimą regzti :)
    Gamybos procesas šį kartą iš tikrųjų visai neilgai užtruko palyginus su kitais darbais (man kažkaip skirtingų popieriukų derinimas daugiau laiko užima nei grynai techninis darbas).
    Irma, tavo pasiūlytas pavadinimas tikrai man patiko - ateity tikriausiai bandysiu paprastesnių sprendimų ieškot galvodama pavadinimus skrebukams, nes dažniausiai tai per daug galvą suku dėl to, o greičiausiai reiktų viską daryti spontaniškiau. Beje, ačiū už nemokamą reklamą :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai artistiškas skrebukas. Patiko viršutinė melynoji dalis o tas smėlio ikompanavimas labai įspūdingas.

    Gaila tik neatsirado daugiau dalyviu zaidimui.
    Dekui kad dalyvavai :-)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Nerealus.... negaliu atsižiūrėt ;)

    AtsakytiPanaikinti