2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

Vyrukas su kaklaraiščiu

Šis skrebukas apie naujagimių kaklaraiščius :) Gimus sūneliui, jo gydytojas mus su juo supažindino: "...vyrukas su kaklaraiščiu...". Pasirodo, taip paprasta žmonių kalba apibūdinama situacija, kai leliukas ateina į šį pasaulį su aplink kakliuką apsisukusia virkštele.

PIRMAS BANDYMAS:




ANTRAS BANDYMAS (patobulinta pagal kolegių patarimus komentaruose):






7 komentarai:

  1. Oho, koks gražus :) Kaip fainai tas kaklaraištis pakabintas. Visas padekoravimas labai simpatiškas.
    Kažko gal tikrai trūksta. Gal kokio sviesaus popieriaus sluoksnio tarp pagrindo ir to, ant kurio užrašas užštampuotas...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai patobulejo skrebinimas...matomai! Daug ivairiu detaliu...spalvos suderintos...SUPER!

    Jei jau prasaisi konstruktyvios kritikos, tai pasisakysiu:
    *Labai tinka kad prie pavadinimo, vartojai pakabinta kaklaraisti,...patinka man kaip parinktos detales atkartoja/jungiasi su pavadinimu. Bet...man su juo kazks ne taip...ar spalva ne tokia, ar tiesiog bele kur pakabinta (gal labiau butu po nuotrauka po kaklu pakabinti...o gal tada rizikuojame arciau kico zengti(?) Nzn pati nepastumdzius, bet ten kur dabar pakabinta man tiesiog nesiziuri.
    *Antra....nepaskaicius aprasymo nesuprasciau reiksmes - pire ko cia tas vyrukas su kaklaraisciu??? Ar ant skrebuko bus kur nors aprasymas? Beskrebindama visad bandau atsiminti, kad ar skrebukas issamiai papasakos istorija kada manes daugiau nebus papasakoti, ar galbut net pati neatsiminsiu detaliu kodel skrebinau. Mano pacios vertybes skrebinimui tai ne tik dekoratyviniai skrebukai, bet tokie kurie iamzins musu seimos istorijas ir kitas lengvai uzmirstamas smulkmenas.
    Lyg Seikspyras pasake: Geriau blankiausias rasalas negu auksine atmintis ;) - tai tapo mano mantra :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu mergytes uz komentarus :)
      Is tikruju, butu visai neblogai kur nors dar palei tuos sonus, kur Alikante sako, kokiu popieriuku sviesiu pakaisiot ar patepliot baltai :)
      Su kaklaraisciu tai turejau darbo - triju spalvu as is tikro juos esu susirisus, nzn, pakabinau sita, nes man is tu triju pasirode, kad jis tinka labiausiai ir pabijojau masovkes, todel nekabinau visu triju. Bet reikes su tuo kaklaraisciu irgi ka nors pabandyt pakeist :)
      Aprasymui vietos ten yra (virsuj nuotraukos tagiukas pasleptas), tik labai skubejau iseiti i viesuma, todel dar neuzrasiau ir nenufotkinau :) Atsiprasau, kad rodausi neuzbaigtuka, uztat pasizadu, kai patobulinsiu, butinai ikelsiu ir nuotraukas "po" :)

      Panaikinti
  3. Sitie kaklaraisciai man patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Netiketai atradau vaikisko popieriaus rinkinyje ir labai apsidziaugiau :) pasirodo kartais reikia daugiau pasikuisti tarp sukaupto gerio ir maziau isradineti dvirati :)

      Panaikinti
  4. Na nors pirmas skrebukas neblogai ziurejosi, bet patobulinai tu super! tai viskas dabar taip gyvai ziurisi, kad labai labai patinka :) puikiai tobuleji :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ačiū :) Labai padėjo "svetima akis" :)

      Panaikinti