2011 m. gruodžio 13 d., antradienis

Popierinis skiautinys

Pagaliau atėjo laikas pirmam įrašui...
Pristatau savo skrebinį skiautinį - knygos žymeklį, kuris kaip dovanos priedas iškeliavo pas mamą kartu su knyga apie skiautinius.
Kadangi fotosesija nusikėlė iki paskutinės minutės, atsiprašau už varganą nuotraukų kokybę...





Nors ir smarkiai vėluodama, bet dar vis spėjanti į traukinį, su šiuo darbeliu dalyvauju žaidime Mainų ratas.

6 komentarai:

  1. Oi kaip aš mėgstu zymeklius, tavasis labai originalus ir žavus, o raštas skiautinio super kaip tu ji taip sudejai, atrodo lyg medžiaginis! Dekui kad dalyvauji ir sekmės!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už komplimentus :)
    Skiautiniui susirankiojau iš popieriaus rinkinio languoto popieriaus, kurį išsikarpiau mažom detalytėm, tada susidėliojau viską pagal tikrų skiautinių schemą (iš mamai dovanotos knygos), po to su štampuku ant medžiagos prisištampavau dar langiukų ir ant tos štampuotos medžiagytės užsiklijavau savo popierinį skiautinį :)
    O tas žaidimukas mane labai užkabino... gal dėl to, kad primena vaikystę :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai tikrai jau tu cia daug darei...ir kaip idomiai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nerealiai patiko! Prisipazinsiu kad man uzejo skaitymo manija pakolkas (taip ir apleidau skreba). Pamacius si skirtuka labai uzsimaniau pasigaminti ka nors panasaus. Ta mergiote ant sokolado su kavos puodeliu labai labai patiko!...kaip pagaminai? ar cia koliazinta servetele, ar gal piesta?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai dailu, ir aš tokio norėčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū už pagyras :) Mergička tai iš servetėlės iškirpta ir klijuota ant medžiagos gabalo. Ech... norėčiau taip gerai piešti :)

    AtsakytiPanaikinti