2013 m. kovo 24 d., sekmadienis

Aukštyn žemyn...

Sveiki (tikiuosi, kad iš tikrųjų taip ir yra)!
Manau, kad paskutinį kartą šį niekaip nesibaigiantį žiemos sezoną aš visus dar paerzinsiu "snieguotu" skrebuku :) Scrapping.lt paskelbus konkursą su šia "kreiva" schema, man tos žieminės nuotraukos prašyte prašėsi susėsti į ją:


O čia mano "kreivasis":




Ačiū, kad apsilankėte, komentavote, kritikavote :)
Norėčiau, kad kitos man į rankas pakliūsiančios nuotraukos būtų bent jau su guminiais batais ir balomis :)


2013 m. kovo 15 d., penktadienis

Skrebinimas ir aš...

Pagaliau susiruošiau atiduoti duoklę savo hobiui - padariau skrebuką apie jį patį :) Labiausiai tam mane įkvėpė Nicole Samuels skrebukas ir žinoma tai, kad turėjau jos pavadinimui panaudotą "šiukšlytę", nuplėštą nuo prenumeruojamo Studio Calico rinkinio pakuotės.


 Kad jau pradėjau nuo "šiukšlių", tai ir daugiau jų čia pridėjau: į sviestinio popieriaus maišelį kairėje sudėjau visus nuo skrebuko likusius likučius - atraižas ir pan., virš pavadinimo, centre esančios kortelės - tai reklaminės skrajutės, taip pat panaudotos iš Studio Calico rinkinio (ant vienos iš jų pažymėjau, kokius vasario rinkinius gavau).


Apatinė detalė, patalpinta į nuo sagučių likusį maišelį - tai mano tinklaraščio QR kodas. Šitą idėją, į skrebuką įdėti tokį savo individualų koduką, pasiskolinau iš scrapperin.blogspot.com.


Na, ir galiausiai, truputėlis aprašymo apie mano ir skrebinimo santykius, kuris paslėptas viršuje esančiame maišelyje :)


Štai ir parodžiau dar truputį savęs :)

2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

1000000 vertas veidelis...

Esu pakankamai didelė skrebinimo priemonių "pirkiotoja"... Pvz., nusipirkau šitą antspaudą su pasišiaušusia mergička, nes jis man tiesiog buvo labai gražus - ne saldus, su trupučiu sarkazmo... O kai jau jį laikiau rankose, galvoju - ir kam gi aš jį pirkau, tikrai niekur nesugebėsiu panaudoti... Ir štai, dabar mano sąžinė gali būt rami - nors vieną kartą jį jau sutepiau rašalu :)
Skrebuką dariau pagal šią Skissedilla schemą:


O čia truputis mano vaizdų:




Berods tuo ir baigsiu savo šiandieninių įrašų laviną :)

Lietuvėlės vaizdai iš oro baliono...

Mano "pirmagimis" su didele nuotrauka... Jaučiausi nelabai kaip, nes tas nuotraukos didumas labai apriboja veiksmų laisvę :) Kaži, ar dar kada ryšiuosi tokio didumo nuotraukos gražinimui...




Burbulus gaminau purkšdama dažus per trafaretą, po to man jie pasirodė per daug "rėkiantys", ėmiausi "gesinimo" su gesso ir struktūrine pasta, pasiuvau, pasiuvinėjau, siūlų pamėčiau ir atrodo truputį "prisigesino" tie burbuliai...
Tiesa, būtų malonu išgirsti patarimų, kaip reiktų perfotografuoti didelę nuotrauką, kad nenukentėtų apšvietimas ir nebūtų to baisaus blizgėjimo - šešėlių?

Linkėjimai iš padebesių...

Rodos, pagaliau "pagavau kampą" popierėlių sluoksniavime - vis paprasčiau ir greičiau (be pernelyg ilgų apmąstymų) gaunasi atlikti techninį darbą :) Be to, ir pasitaškymuose po truputį "atkalu" ranką bei lieku patenkinta rezultatu. Dažų "kliockai" pagaminti pagal Anna Maria patarimus taškytis stovint, ant ties kojomis padėto lapo. Žinoma, kaip visada, labai laukiu ir Jūsų patarimų, ką galima buvo padaryti kitaip :)
Skrebukas apie kelioninius įspūdžius užkopus ant Preikestolen skardžio. Žinau, gan nuvalkiota turistinė vieta, bet mano prisiminimai iš ten tikrai nenusivalkioję ir kuo šilčiausi :)