2013 m. sausio 17 d., ketvirtadienis

A&V

Šįkart užbaigiu darbų apie vyrą seriją - užteks :) Du skrebukai iš eilės - nerealu... Beje, su šiuo nusprendžiau "bruktis" į scrapping.lt konkursėlį, nes iš tikrųjų tai labai jau stengiausi prisiderinti su spalvomis, tik kiek mano akis užmato, tai nelabai pavyko - sunku man su tais atspalviais...
Trumpai apie šitą "bardakėlį", kurio pavadinimas - tai pirmosios dviejų, skrebuke susiduriančių herojų, raidės...
Ne per seniausiai bežiūrinėdama nuotraukas pamačiau šitą "senieną" - kažkada seniai seniai "A" teko pabūti modeliu ir pademonstruoti kitam virtuvės "virtuozui" dovanojamą prijuostėlę. Taip juokas suėmė bežiūrint į tokį gražuolį modelį, kad nesusilaikiau nepasigaminus šitos nuotraukos ir ant tų karštų emocijų prasidėjo visa ko dėliojimas - tepliojimas... Truputį dažų (dėl bendros betvarkės, kas man primena Virtuvės būklę po "A" šturmo), truputį tikrų makaronų ir kiaušinių lukštų (beje, tai "A" dažniausiai Virtuvėje naudojami produktai... nu ne lukštai, žinoma, o tik kiaušiniai ir makaronai), tikro "binto" (kuris tikrai vyrams šeimininkaujant virtuvėj labai praverčia)... Dar būtiniausiai turėjau užrašyti "A" topinę frazę, kuri mane dažniausiai išveda iš pusiausvyros, "Ką valgysim?", ir, žinoma, pačioj slapčiausioj vietoj paslėpti jo firminį karštų sumuštinių receptą, kurį jis, man paprašius, pakankamai lengvai išdavė :)
Ai, tiesa, dėl to balto teksto, kuris sunkiai matosi turiu pasiaiškinti: gavosi toks ATVIRAS skrebukas, kad būtinai reikėjo nors ką nors čia pridengti :) Jei rimtai, tai kol kas nesu tepliojimų meistrė ir tuo tekstu tiesiog bandžiau gesinti ir dangstyti tą per platų žalią plotą... bet man patinka, kad reikia įdėt pastangų tam, kad perskaitytum, kas parašyta... o jeigu jūs neturite gerai išvystytų šifravimo įgūdžių ar tiesiog taupot savo brangų laiką, tai tekstą perrašiau čia, po nuotraukomis. 



"A" priklauso tiems dešimčiai procentų žmonių,
kurie nemeluodami gali viską valgyti ir nestorėja.
Jis ir virtuvė yra neatsiejami:
ne dėl to, kad labai mėgtų gaminti,
o dėl to, kad labai mėgsta pavalgyti.
Dažniausiai jo gaminami patiekalai - 
tai karšti sumuštiniai, kiaušinienė su dešrelėm ir sūriu
arba spagečiai su padažu.


2013 m. sausio 9 d., trečiadienis

Atitrūkti...

Jeigu ima ko nors trūkti, reikia atitrūkti!
Cha cha, nekokia iš manęs poetė... Bet skrebuko pavadinimo spalvas (juoda su raudona) išskyriau galvodama būtent apie šiuos du žodžius: "trūkti" ir "atitrūkti". Tiesa, ta pirmoji "A" tokia didelė, nes ji ne tik pavadinimo pirmoji raidė, bet ir nuotraukoje užfiksuoto "alpinisto" vardo pirmoji :)
Rodausi praeitų metų pabaigos "senieną". Skrebukas apie tai, kaip kartais suaugusiems, norint "prasivėdinti", pakanka tiesiog prisiminti vaikystėje patirtus pojūčius - įsilipti į kokį medį, apsižergti dviratuką ar tiesiog išėjus į lauką pasivoliot po sniegą... Patikrinta - veikia kaip tikra terapija :) Pabandykit ir jūs nuveikti ką nors, ką esate darę tik būdami vaikai...





Su skrebuku, pagal šią schemą, dalyvauju Scrap Friends - All about scrapbooking, challenge #9:


Ačiū Assol, kad užrodei :)