2012 m. liepos 18 d., trečiadienis

Gvazdikėlių darželis...

Štai ir gimė pirmasis skrebukas apie mūsų mažylę. Tiesą pasakius, kol vaikas toks mažas man asmeniškai ganėtinai sunku pasigaut įkvėpimo ką nors apie jį sukurt... Kur kas paprasčiau su paūgėjusiu pypliu, kuris jau ir laksto, ir "zbitkavoja", ir šiaip - aktyviai dalyvauja suaugusių gyvenime :)
Bet apie ką aš čia... aaa...
Skrebuko gimimą pagreitino Mainų rato užduotis - gėlės. Kaip tik prisiminiau, kad turiu nuotraukyčių, kur mažoji tiesiog įsiraususi į puseserės gvazdikėlių darželį ilgai gėlytes čiupinėjo, "uostė" ir krykštavo sujaudinta naujų emocijų. Tai va, pamaniau, reikia būtinai pasinaudot visom "pametėtom" progom ir pabandyt sudėliot pirmą savo "gėlėtąjį" :)
Tiesa, aš ne anglistė, bet pavadinimas atsirado beieškant ne lietuviško gvazdikų pavadinimo (tikiuosi jis tikrai yra toks). Tas žodis "clove pink" man žiauriai prašėsi truputį išskaidomas, kad beskaitant atsirastų tokia "ale" dviprasmybė: gvazdikai, meilė, rožinė spalva...




Labai lauksiu Jūsų komentarų ir patarimų, ką čia padariau galbūt ne visai taip (kažkodėl šis skrebukas ne visai man "limpa")... Ačiūūū :)

2012 m. liepos 11 d., trečiadienis

Apie nevaikiškus darbus...

Ir vėl gimė naujas skrebukas... Apie nevaikiškus mažų vaikų darbelius...
Skrebuko sprendimas visai nebūdingas man, galbūt kaip tik todėl ir džiaugiuosi - pati niekada nebūčiau sugalvojus, kur kišti tą juodą popieriaus lapą. O panaudoti juodą spalvą paskatino tradicinio skrebuko konkurso užduotis. Be to, Irmai "užvedus ant kelio" išbandžiau ir naują techniką, kurią išpildyti, kaip nebūtų keista, pavyko iš pirmo karto (rezultatu esu labai patenkinta, kalbu apie auksavimo folijos panaudojimą).
Kaip visada bus malonu išgirsti ir Jūsų nuomones apie šitą "šedevrą":



Mmmm... tikrai labai jau įnoringa ta juoda spalva žiūrint į ją per objektyvą...