2012 m. gegužės 31 d., ketvirtadienis

"Raidinis" albumas...

Pagaliau ryžausi didesniam darbui - sulipdžiau "raidinį" mini albumą. Ir net ne vieną, o šį kartą beveik masine gamyba užsiėmiau :) Skrebukai iškeliavo dviems varlėms keliauninkėms. Pati kol kas esu "prirakinta" prie namų, tad pakeliauju skrebindama kitų keliautojų nuotraukas.
Mini albumai tikrai minimalistiniai - pabijojau mažoj erdvėj perkrauti detalių. Raides - kartoninius lapus albumų pagrindui ir kelias detales - papuošimus pjaustė Silhouette, visa kita - mano rankelės. Džiaugiuosi, kad darbui suradau didelį stalą - jis tikrai labai praverčia kuriant - dėliojant mini albumą; juk norisi ne šiaip atskirus lapukus gražius padaryti, o kad viskas derėtų... Taip pat darbo procese supratau, kaip gera turėti lipnią juostelę su laikikliu...
O čia, nors ir nelabai kokybiškas, bet visgi vaizdas. Bus malonu sulaukti kritikos ir komentarų :)

2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Atvirukas tėčiui...

Pagaliau pribrendau atvirukui. Kol kas didžiausias stimulas skrebint - noras padovanot ką nors originalaus (nes "bezdelūškės" kol kas jau nusibodo, o gal ir šiaip jau toj sferoj netekau fantazijos) ir be abejo tuo pačiu sudalyvaut kokiam konkurse (ne paslaptis - ir pati mėgstu gauti dovanas, o jeigu jos dar ir užsidirbtos, netikėtos - tai visai gerai) :)
Taigi, šį kartą proga - artėjanti tėčio diena, konkursas - scrapping.lt atviruko konkursas, o pagrindinis pagalbininkas kepant pirmą blyną - Youtube pamatytas atvirukas Sunshine makes me happy.
Koriuką, bitę ir užrašą padėjo pasigaminti stebuklingasis aparatas Silhouette. Visos šios detalės padengtos embosinimo milteliais. Koriukas klijuotas iš keturių kartono sluoksnių siekiant išgauti gilesnes angeles medui. Medus gamintas iš "Glossy accents". Atrodo ir viskas! Beje, vos nepamiršau... taigi mūsų tėčio hobis - bitininkystė, todėl šitas atvirukas manau bus labai jam į temą.
Ačiū, kad apsilankote, stebite, kritikuojate ir giriate :)




Valiooo, nuskyniau laurus: